Този сайт използва бисквитки. Натискайки бутона „Разбрах“ или продължавайки да бразувате в сайта, вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.
Научете повече
 
Atol.bg - Съученици и Приятели
 
Няма с кого да споделиш? Ела в Sibir.bg
 
 
  реклама
 
Вход
 
 
 
 
 
 
  Регистрирай се
 
  Забравена парола
 
  Какво е Atol.bg?
 
 
В Atol.bg
 
 
     
 
 
     
 
 
 
     
 
 
 
Извън Atol.bg
 
  Nani.bg - внесете уют  
 
  кликни & хапни  
 
 
 
 
 
 
  Йога
  Бойно изкуство
  Nani.bg
  ImperiaOnline
  БГ ТОП 100
   
Помощ
 
Често задавани въпроси
 
 
Защо да се регистрирам?
 
Регистрацията ще Ви позволи да използвате услугите предлагани от сайта!
 
Как да се регистрирам?
 
За да се регистрирате натиснете на линк "Регистрация". Попълнете формите с информация и регистрацията Ви е готова.
 
Защо когато се опитвам да вляза в системата постоянно ми изписва "невалиден потребител" или "невалидна парола"?
 
Най-вероятно пишете грешно "Потребителското име" или "Паролата". Системата различава ГОЛЕМИ от малки букви! Ако не се сещате точно с какви данни сте се регистрирали използвайте "Забравена парола".
 
Забравил съм "Потребителското си име" и "Парола"! Какво да правя?
 
Използвайте "Забравена парола". На е-мейла, който сте оставили в регистрацията ще получите всички необходими данни за да влезете в сайта.
 
Как да изтрия регистрация?
 
За да изтриете регистрация натиснете на "Услуги". На страницата, която ще се зареди има линк "Прекратяване на акаунта". Натиснете на него и следвайте по-наташните указания.
 
Какво значи "не е одобрено поради НЕКОРЕКТНО СЪДЪРЖАНИЕ"?
 
За некоректно съдържание считаме множество въведени символи, без конкретен смисъл. Примерно "fffffffffffff" или "adfadfassadfasdf". В това число се включва и "усмивката", ако е в подобен вид ":-)))))))))))))))))))))))))))".
 
Какво значи "не е одобрено поради ДАННИ ЗА КОНТАКТ"?
 
Не публикуваме данни за контакт. Под данни за контакт разбираме адрес, телефон, емейл, ник, интернет адрес, ICQ-номер.
 
Какво значи "ПРОБЛЕМ СЪС СНИМКАТА"?
 
Снимката не е одобрена поради "ПРОБЛЕМ СЪС СНИМКАТА" означава, че снимката не се е добавила в нашият сървър и не може да се зареди и види от администраторите. Причините за това може да са различни, но крайният извод е един. :-) Ако желаете снимката да бъде публикувана се налага отново да бъде добавена в сайта.
 
Какво да направя, ако снимката ми не е одобрена? Как да я изтрия?
 
Ако снимката, която сте добавили не е одобрена, това означава, че тя няма да се показва на сайта и освен Вас, никои друг не я вижда. Ако не желаете да я сменяте /т. е. желаете да нямате снимка/, не е необходимо да правите нищо, просто оставете неодобрената снимка така. Ако желаете да я смените можете да го направите от "Лични данни"->"Снимка".
 
Защо данните, които въвеждам и снимките които публикувам се налага да бъдат проверявани? За колко време се извършва проверката? Какво се показва, докато данните ми не са проверени и одобрени?
 
Данните и снимките се проверяват с цел сайта да бъде "по-чистичък" и "спретнат", т. е. да изглежда по-добре. Целта ни в никакъв случай не е да правим цензура, а да поддържаме сайта на едно "нормално" и обществено приемливо ниво. :-)
Принципно проверката се извършва до един ден след регистрацията. Изключение правят почивните дни, когато е възможно забавяне на проверката.
Ако данните които сте въвели не бъдат одобрени, на сайта на тяхно място се изписва "Чака одобрение" или ако има преди това одобрени данни /и Вие сте се опитали да ги смените/ се показват те. В общият случай при промяна на одобрени данни, се показват старите, докато новите данни не бъдат проверени и одобрени.
 
Как да изтрия профил от списъка с "Приятели"?
 
Натиснете на "Лични съобщения"->"Приятели". Ще се изпишат профилите на всички потребители, които сте добавили във вашият списък "Приятели". В тези профили линк "Добави в приятели" е заменен с линк "Изтрий от приятели". При натискането на този линк, профила се изтрива от списъка.
 
Как да изтрия профил от списъка с "Блокирани"?
 
Натиснете на "Лични съобщения"->"Блокирани". Ще се изпише списък с имената на всички потребители, които сте добавили във вашият списък "Блокирани". Маркирате профила, който желаете да изтриете от списъка, като кликнете в квадратчето, което се намира до ID номера и името, и натискате бутона "Изтрий".
 
   
 
   
реклама
 
  реклама
 
Design: Design Picnic Studio
 
 
  Контакти |  За реклама |  Линк към нас |  Права и задължения |  Помощ |  Услуги |  Декларация за поверителност Copyright © 2004-2014 Atol.bg